vrijdag 22 juni 2007

Vandaag een saaie dag. Ik was niet vooruit te branden. Ik heb wel gescrapt maar echt lekker ging het niet. Ik werd ook nog afgeleid door ds tv. Gezien een docu over George Micheal en het programma van Fransisco van Jole (allebei erg interessant en boeiend). Verder nog een boek van Ruth Rendell uirgelezen.

Het ging moeizaam maar ik vind hetresultaat toch de moeite waard:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

woensdag 20 juni 2007

Een heerlijke dag!

Wat was het vandaag lekker weer! Ik heb de honden twee keer op een flinke wandeling getracteerd. Omdat het zo warm was, mocht Wolf 's middags niet spelen. Hij kan niet tegen de hitte.
s'avonds was het wèl feest voor hem. Lekker eerst op het kleine veldje, waar de teunisbloemen mooi in bloei staan. Een groter exemplaar is in mijn tuin opgedoken.

Erna nog op het grote veld geweest. Er staan wel hekken omheen maar met flinke toegangen. Wolf keek me zo vragend aan dat ik daar ook nog heb gegooid. Heerlijk!

dinsdag 19 juni 2007

Op Het forum digital Scrapbooking heb ik deze opdracht gemaakt:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Marleen is verantwoordelijk voor deze mooie template. Het papier heb ik zelf gemaakt. Alles ging lekker zijn gangetje: gelezen, boodschappen gedaan en met Wolf en Punkie van de mooie avond genoten.

zaterdag 16 juni 2007

Het kan verkeren!

Tot mijn verbazing had ik vandaag weer zin in digiscrappen. Een hele tijd had ik er geen zin meer in omdat ik mezelf dwong tot het elke dag maken van digi's. Dat is ietwat te veel geweest.

Op het forum Digital Scrapbooking was een opdracht geplaatst. Hier is het resultaat. voor de Swils heb ik weer moeten ruzieén met de GIMP. Nou ja die ziet tenminste PNG files. Psp 7 niet. De kit te vinden op Klikken

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Verder nog wat boodschappen gedaan en wat boeken bij mijn buurtbieb gehaald. Nog steeds last van een leestic. Dat is eigenlijk goed nieuws, ik kan me weer goed op teksten concentreren.

vrijdag 15 juni 2007

Tussen de regen door!

Vandaag geen boek meer te lezen, dus ik ging naar de Centrale Bibliotheek. Zoveel boeken, zo moeilijk kiezen(kreun. Ze hebben tenminste alles van één schrijver. In tegenstelling tot mijn buurtbieb; Heb ik me met succes aan "Het Schervengericht" van Afth van der Heijden, wil een een volgend boek van hem proberen: Helemaal niets! Zo zal het ook met Que Xiaolong gaan. Ik heb net een thriller van hem uit. Het speelt in het Shanghai van 1990, dus in de overgang van communisme en kapitalisme. Boeiend boek, die me meer over Chinezen leerde. Zoals Pieter Aspe zijn inspecteur comtinu van Duvel laat genieten, smikkelt hoofdinspecteur Chen zich door het boek.

Het resultaat van mijn biebstrooptocht bevatte helmaal geen roman maar boeken over chakra's, nummerologie etc. Ik ben benieuwd!

Omdat het me lukte Wolf en Punkie door de buien heen uit te laten een paar scraps van de honden:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Deze is gemaakt naar aanleiding van het scrapfeesr van SBN
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Deze is gemaakt in het kader van het scrapfeest. De uitdaging was: gebruik 15 vierkanten. Ik was zelf erg tevreden met het resultaat

woensdag 13 juni 2007

Mijn eerste posting

Al een tijdje heb ik last van een pspblock. Vandaar dat ik twee lay outs post, die ik een tijdje geleden voor het SBN scrapfeest heb gemaakt. De elementen heb ik grotendeels zelf gemaakt. Dat vind ik namelijk het fijnste aan digitaal scrappen dat je echt alles zelf kan maken.Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket