donderdag 15 november 2007

Nog een lo

Eindelijk weer een lay out uit mezelf gemaakt, zonder dat een challenge of opdracht me ertoe dwong..Het gaat kwa uitvoering van dingen veel beter met me.
Ik was zo enthousiast over de lo over Punkie, dat ik er nog een heb gemaakt! Bovendien heb ik wat verbeteringen in de template gemaakt, zodat ik hem nog mooier vond.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ik heb hem gespiegeld, zodat ie met de vorige layout een spread vormt


Je kan nu ook zien dat ik wat extra strepen heb aangebracht, zodat het minder valt..

woensdag 14 november 2007

Mijn challenge uitwerking

Na een heel verrassend schaatsweekend, ben ik aan mijn eigen challenge begonnen. Ik had zin om iets met schuine lijnen te doen, geïnspireerd door een winkelstraat. Ook uit deze lijnenspel kan misschien een template komen.
Omdat mijn eigen computers nu ook al weigert om beveiligde pagina's weer te geven, hij doet net of hij ze niet kan vinden, moet ik dit blog elders tikken. Ook vervelend als je de meterstanden wilt doorgeven en Eneco meldt dat het hoger is dan verwacht...Moet ik weer tiot morgen wachten tot dat ik de standen weer door kan geven. Ik heb geen zin in een hoge energie rekening.

Hier is de scrap die ik gemaakt heb voor de challenge
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Verder kondig ik met trots de eerste scrap die gemaakt is van een kit van mij. Marleen gebruikte "grungy lace" voor de vorige challenge. Ik vindt hem erg leuk, helemaal de Efteling!
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

After an exciting skatingweekend, I made my layout for my own challenge. I was inspired by the lines of the great market street. I enjoyed making it. Maybee a freebie is coming out of it...
I tried to fill in my electricity- and gasnumbers. It cannot be done by my own computer because its fails to show https pages. The site says that my numbers are too high, so ihave to control my numbers at home..
This lovely scrap by Marleen is made from my "Grungy lace" kit. The first one ever made of my freebies!

donderdag 8 november 2007

Template opdracht en een Challenge

Het is al weer november. Het weekend nadert, er is schaatsen, dus heb ik weer een voorspelling ingeleverd op het schaatsforum. Bovendien heb ik me voor Ad Schaatsmaster ingeschreven.
Marleen had weer een mooie template uitgezocht. Hij is hierte vinden bij Tracy's scraps. Ik heb mijn laatste kit weer eens gebruikt. Dit is de derde scrap die ik hier mee maak!
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Verder heb ik weer een challenge bedacht: nu is het thema vrij. De kleureis is beige en de journaling moet in de vorm van een brief;
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Already november. I made some forecasts for the coming speedskating weekend.
And I made a template. marleen chose it from Tracy's scraps. Aagain I choose my Caleidoscope kit to work with...
My challenge is without theme this time, but the colour must be beige and the journaling has to be a letter

maandag 5 november 2007

Freebie "Caleidoscope World kit"

Dit weekend geen schaatsen op tv dus had ik tijd om mooie embellishments voor de kit te maken.Het is weer een mooie freebie geworden. Geïnspireerd op de prachtige effecten, die je met de caleidoscope filter van psp zelf kunt bereiken.

Ik heb deze scrap ermee gemaakt:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Hier de preview van de kit:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Je kan hem niet meer downloaden

De kit bevat 10 achtergronden, 4 lintjes, 3 knopen, 3 fotolijstjes en 5 embellishments.Ik hoop dat jullie de kit leuk vinden!

No speedskating on tv this weekend so i had time enough to finish my kit with beautiful embellishments. The kit is inspired by the lovely results of psp's caleidoscope filter. It contains 10 papers, 4 Ribbons, 3 buttons, 3 frames and 5 embellishments.Hope you like it