vrijdag 28 december 2007

Happy Newyear!

Ik heb een leuke kerst gehad! Eerste kerstdag zalig gegeten in het Sterhuis. Al mijn maatjes waren er, het was erg gezellig met een potje klaverjas. Tweede kerstdag heb ik bij mijn moeder gefondued. De honden waren mee. Mimi moest helaas achterblijven in mijn slaapkamer want de kerstboom is onweerstaanbaar voor dat kleine kattenukkie, die gewoon de boom inklimt, zucht.

Dit jaar niet veel indpiratie voor elactronische en/ of papieren kaarten, hoewel ik al een paar hele mooie heb gekregen van andrea en mijn moeder. Voor het digitaal scrapbooking forum wilde ik toch iets maken. Dat is deze geworden:

Photobucket

Deze scrap heb ik gemaakt in het kader van een opdracht bij digitalscrapbooking. De kit komt van het blog van Mimi(ha) Scrap digital en is hier te vinden.

Photobucket

I enjoyed the days of christmas! On december 25 I went dining in the "Sterhuis". The food was great, the company was entertaining so it was fun! The next day, known in Holland as Second Christmas Day, i went to my mom. She prepared a delicious fondue. Mimi stayed home in my sleeping room because otherwise she'll climb the Christmas tree. She 's only nine weeks!
The ecard you see, i made for my favorite forum. The christashats i got from Sindigo scraps.
The scrap was an asignemt


maandag 17 december 2007

Maak kennis met Mimi

Mimi is mijn nieuwste huisgenootje. Ze past op mijn gemak op mijn hand, heeft Wolf als vaste aanbidder en mij als personeel. Haar miauwtje klinkt nog als muizengepiep. (waar zijn die eigenlijk gebleven?) Kortom Mimi is mijn nieuwe katje. Ze is ongeveer zeven weken oud, poes en Grauw cypers met wit.
Natuurlijk zou ik liever een foto laten zien maar die is nog niet voorradig..

donderdag 13 december 2007

Heerenveen!

Na jaren het schaatsen op tv meegemaakt te hebben, wilde ik gaan kijken of het werkelijk zo gaaf was in het echt. Claudia van Digital scrapbooking had zin om op zondag naar herenveen te gaan. Ze woont op de helft van de route, zodat ik met de trein naar Nunspeet moets en de rest van de reis maakten we met zijn vieren.

Na een lange tocht van parkeerplek naar stadion waren we eindelijk in het schaatswahallah! Het was echt waanzinnig gaaf, de sfeer, de wedstrijden..Het gejuich bij de ploegenachtervolging, het was een groot feest!

ik ontdekte el dat ik nog iets aan mijn ogen moet gaan doen. Ik kon het scorebord niet lezen. Dat mocht echter de pret niet drukken....

woensdag 5 december 2007

Mijn eerste kerstkit!

Met trots stel ik mij nieuwe kerstkit voor. Het is mijn allereerste!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Je kunt hem helaas niet meer downloaden
Laat es horen wat je er van vindt!

Proudly I present my first christmaskit!I would like you leave a comment!

dinsdag 4 december 2007

Mijn uitwerking van de Challenge

Twee weken geleden heb ik een schetschallenge bedacht.
De schets en voorbeeld lay out waren deze:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket"

de voorbeeldlo:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ik heb op de valreep een uitwerking van mijn eigen challenge gemaakt. Vandaag is er alweer een poll...Ik ben op zoek geweest naar rozenfoto's via Google en zie hier het resultaat:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Morgen komt mijn nieuwe kit uit! Vanavond staat hij op het forum.

At the last moment I made my own version of my challenge. Today a poll is coming. I searched the photo's at Google!

maandag 3 december 2007

Sneakview niewe kit

Tijdje druk geweest, dus heb ik niet zoveel gemaakt. Ik ben oa met Claudia en Anita van het digiscrapforum op kraamvisite geweest bij Angela om haar ééneiige drieling te bewonderen. Het was drie keer schattig! daarna naar Holiday on Ice in Arnhem.
Bovendien krijg ik binnen enkele weken een nieuwe huisgenoot in de vorm van een katje..

Marleen had een forumportaalopdracht bedacht. Moest in de kerstsfeer gaan. Ik keek rond in mijn kitjesverzameling maar daar kon ik niets leuks in vinden. Ik hou van Utramarijn en dat past weer bij goud een kerstkleur bij uitystek. Ik had deze belettering vaak op concertposters gezien en wilde hem uitproberen. Ik vind dat dat aardig is gelukt.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Deze scrap is gemaakt naar aanleiding van een opdracht op het forum. De te kiezen kit was vrij, we kregen Wordart van Dranet blog. Daarbij paste het papier van van nieuwe kit leuk bij. Het flatteert Wolf heel erg mooi! De kerstbomen verdienen een speciale vermelding, ik heb ze zelf gemaakt met behulp van het pengereedschap.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Too busy for making scraps. I went to a babyshower with Claudia and Anita. after we went for a Holiday on Ice show. It was marvelous.

Marleen want a scrap for the forum's portal. It has to be a X-mas scrap. I looked for something good but I found nothing so i made it myself. I'm very proud of my selfmade christmas trees. In an few days the kit will be downloadable