woensdag 26 maart 2008

Nog wat lo's

Omdat ik thuis geen blogger kan "ontvangen" met mijn computer, ben ik afhankelijk van de computer in het Sterhuis. Helaas heeft bijna elke bezoeker zin in computeren want ik was al twee keer te laat met reserveren. Ik ben speciaal vroeger weggegaan en het is me gelukt.

Pasen was ontzettend leuk en gezellig. Ma had een brunch met champagne bereid en het was erg lekker. s'avonds stokbrood met Franse kaas. Verder genoten van het Gala van het WK kunstrijden.

Gisteren ben ik voorlopig voor het laatst bij de tandarts geweest om gaatje te vullen. Hoewel ik een dubbele verdoving was, had ik het gevoel dat de verdoving minder was dan vorige keer, toen mijn rechterkant aan de beurt was. Toch was het niet pijnlijk maar onaangenaam, het leek wel of mijn warmte/koude zenuwen niet waren uitgeschakeld. Het doet ook nog steeds pijn, geen echte pijn maar een zeurgevoel.

Het leuke was dat ik gelijk met ma moest. Na de tandarts zijn we gaan winkelen en hebben een forse koffie met slagroon en appeltaart verorberd. Bij haar thuis hebben we nog een Turkse pizza opgesmikkeld.

Ik heb twee lo's gemaakt. De eerste was voor de opdracht van Digital Scrapbooking. We kregen een word art en daar moesten we een scrap van maken.
Ik moest gelijk aan Punk denken. Deze versie is de eerste en heeft geen Embelishemts van Monti. Papier van Chaoslounge

Photobucket

Klik hier voor gepimpte versie

De volgende scrap is gemaakt naar aanleiding van de Duo Digi Challenge, een nieuw idee van Marleen. Marleen stelt duo's samen, die een foto plus verhaal aan elkaar moeten sturen en daar een scrap van maken. Ik kreeg een verhaal over Hongaarse vrienden van Anita.
Het was trouwens leuk om te zien dat veel deelnemers erg goede scraps maakten.
Photobucket

Klik hier voor grote versie

Duo to the lack of computertime, i couldn't write this blog. I can't do it at home because my own computer can't handel this site anymore..

Yesterday i visited the dentist. It was not that easy like the week before. My leftside is aparantly hard to sedate. Luckily was my mom with me. After the treatment we went for shopping and coffee.

I made two layouts. The first was an asignment for Digital scrapbooking. We get some word art to make an layout. I have two version, the bare one shown here and one with some doogybling from Monti. Click on the link under the layoutto see it.


Marleen came up with something news, The Duo Digital Challenge. Marleen made some couples. Those couples send eachother a fotograph and a story to make a scrap of it.
This first round was a succes. It was nice to see how they handle the challenge.

donderdag 13 maart 2008

Een warme douche...

Het gaat weer beter met mijn inspiratie. een verjaardagskaartje en een scrap. Ze zijn erg leuk geworden en ik baal als een stekker dat ik ze niet kan laten zien...

Ik had al drie maanden geen warm water. Bij een onderhoudscontrole in december meende een medewerker levende kakkerlakken te zien.Die waren echter dood. Dat had ie ook aan mij moeten vertellen maar dat had ie niet gedaan. Daardoor een maand gezeur dat ik moest bewijzen geen kakkerlakken te hebben. Mijn hulp wilde bellen maar aangezien je een half uur in de wacht zit, voordat je geholpen worden, duurde het lang voor ze die tijd had.
Het is ook erg typisch; als je je hulpverlener laat bellen, is er ineens veel meer mogelijk. Carla rgelde dat ze tussen twaalf en twee kwamen. toen bleek mijn geiser kassie wijle. Vandaag dus een nieuwe. meteen onder de douche gesprongen. Heerlijk om in je eigen douche weer heet water te hebben...

Bij andersbekeken ben ik aan de aquarel. Ik ben bezig met een zwaan..

maandag 10 maart 2008

Ik doe mee!

Vorige week had een een stel schilderijen ingeleverd voor de expositie. Eén ervan is uitgekozen! mijn eerste delname aan een expositie! Die begint op 5 april maar ik heb nog weinig gegevens. die zal ik later geven...

Vier dagen een ander ritme, vroeg op laat erin, gaat je toch niet in de koude kleren zitten. het was het waard. Het laatse grote schaatstournooi van dit jaar, de WK afstanden leverde heel wat spectakel op. Het hoogtepunt vond ik de fantastische 10 km van Sven. hij reed zo hard dat alleen de twee anderen van het podium niet zouden zijn gedubbeld!verassend vond ik de winst van Kristina Groves op de 3 km.

Ik vreesde het ergste voor mijn VSS(voorspelspel van het schaatsforum) omdat ik anni Friesinger was vergeten op de 1500m. Ik ben toch als vierde geéindigd...

dinsdag 4 maart 2008

Wat papierscraps

Ik heb echt last van een scrapcrisis. Ik ben zo bezig met tekenen en schilderen. Gisteren 5 schilderijen ingeleverd voor de expositie. Ik ben benieuwd. Daarom een jaar oude scrap uit betere tijden.
Photobucket

Verder heb ik nog een nieuwe sig gemaakt met bijpassende avatar.
Photobucket

ben ook erg gespannen en opgejaagd de laatste tijd. Tegenslag op tegenslag lijkt het wel. Daar kan ik niet zo goed tegen, hoewel het kwa dingen doen niet tegenvalt. Normaal als ik me wat minder voel, word ik snel lamlendig. Nu niet. Ik blijf s'ochtends geregeld afwassen en stofzuigen. Ik kook elke dag, ga vaak naar het Sterhuis en overdag naar bed gaan is een heel zeldzaam fenomeen geworden.
Op het moment bepaalt mijn stemming niet mijn gedrag en daar ben ik, al voel ik het niet, toch heel happy mee.

Mimi blijft trouwens heel speels, volgens mij heeft ze ADHD :). het is een schatje maar niet om te tekenen, dan blijft ze met haar kopje draaien. Als ze ligt te slapen is het gekras al genoeg om haar wakker te maken. Ik heb een leunstoel, die ik gebruik om te mediteren. Als ik niet mediteer, zit er een enorme beer- van - de- kermis op. Mimi ligt vaak te pitten op de beer. Dat is zo'n lief gezicht dat ik graag wil vastleggen in mijn schetsboek en later als schilderij.
Ik blijf maar met de armen en benen vechten, omdat ik het niet helemaal zie. Vanmiddag is iig dat afgelopen, dan heb ik weer een lens.