maandag 29 september 2008

Opdracht 24 en nog één

Marleen had een hele mooie kit uitgezocht van mariannewahlberg.blogspot.com. Ik ben daar relatief laat mee begonnen omdat mijn psp aanschaf wat vertraging opliep. Ik moest verschillende codes opvragen. Had ik de ene moest ik weer wachten op de volgende..
Ik had zin in veel blenden. Eerst heb ik een blauwe achtergrond genomen. Er was ook nog een ander patroon wat ik wilde gebruiken, helaas had die een rode kleur. Ik heb hem blauw gemaakt en een modus( hard licht) opgedaan. Zo maakte ik van rwee papiertjes éën.
Verder heb ik nog de schuinlopende fotomattenen de twee lintjes van een andere mengmodus voorzien . Ik had zin in een schuinlopend geheel, geïnspireerd door platenhoezen(uit de Single club van de varagids) van de Hollies en The golden Earring.
De foto's zijn genomen thuis na het Hawaifeest van het Sterhuis. Deze bloemenslinger is tijdens een workshop gemaakt.



De volgende scrap is gemaakt naar aanleiding van de augustus uitdaging bij Digiscrap. Je moest oa vijf lettertypen gebruiken.
Hier ook met blenden gewerkt.



vrijdag 5 september 2008

Wat is die CD goed!

Voel me niet zo lekker de laatste tijd. Van regen word ik somber...Ik heb nog steeds geen nieuwe versie van PSP X2 want ik had mijn wachtwoord van de postbank vergeten, dus moest ik weer (eens) een nieuwe aanvragen. Vandaag de gebruikersnaam gekregen maar ik vermoed dat ik hem pas dinsdag kan afhalen. Ik moet ook nog geld storten.

Van Eric heb ik de nieuwste cd van Coldplay, Viva la vida or death and all his friends gekregen. Wat is die goed! Jullie weten dat ik helemaal weg ben van het nummer Viva la vida maar de rest van de nummers is net zo goed.

Ik heb nog wat verjaardagskaarten gemaakt voor de verjaardagsSWAP van het SBN forum